ÚJ cserélhető optikás Vivotek IP8173H mini kamera

ÚJ cserélhető optikás Vivotek IP8173H mini kamera

A VIVOTEK újabb mini IP kamerával rukkolt elő, a kompakt IP8173H-vel. Bár mini boksz házban van, az objektív CS foglalatú, így cserélhető. Ez a tulajdonsága eltérő méretű és fényviszonyú irodák, tárgyalók, bemutató termek, áruházak nyílt területeinek hatékony megfigyelésére egyaránt alkalmassá teszi.

3 megapixeles WDR CMOS-érzékelővel rendelkezik, amely felbontása 2048x1536, 20 fps vagy 1920x1080 30 fps. A WDR Pro funkció lehetővé teszi kedvezőtlen megvilágítási körülmények között is részletgazdag, kiváló minőségű képek készítését.  Az IP8173H kamera képjavító funkcióinak segítségével lehetővé válik a tárgyak könnyű beazonosítása a nap minden órájában.

A kiváló képélesség és mélységélesség érdekében az IP8173H-t gyárilag egy P-Irisz lencsével szerelték fel. A P-írisz elnevezés egy beépített léptető motort takar, amely szabályozza az íriszt, így rendkívül pontosan vezérli a blende nyitását-zárását változó körülmények függvényében. A kapott kép ezért kiválóan alkalmas a tárgyak és tereptárgyak beazonosítására távolságtól függetlenül.

Steve Ma, a Vivotek ügyvezető alelnöke így nyilatkozott: "A nagy felbontású kamera már alapkövetelmény manapság. Azonban a nagy felbontású érzékelő nem garantálja a kép minőségét és használhatóságát dinamikusan megvilágított környezet esetén. A  VIVOTEK  K + F csoportja jelentős erőfeszítéseket tett a fejlett technológiák folyamatos alkalmazására a kamerák fejlesztésénél. A minőség mellett fontos volt továbbá a miniatürizálás, hogy kényelmes legyen a felhasználók számára a kamera alkalmazása. Így született meg az IP8173H, amely egy kompakt méretű, de nagy felbontású és kiváló képminőségű kamera. "

Részletes információk és adatlap: Vivotek IP8173H