VIVOTEK IP megfigyelő megoldás E+S+S 2015.

A Bogotában, 2015. augusztus 19-21 között megrendezésre került Kolumbiai Nemzetközi Biztonsági Kiállításon mutatta be a Vivotek innovatív, átfogó, és úttörő IP felügyeleti megoldását az E + S + S-t.

A legmagasabb szintű technológiai haladás iránti elkötelezettségének megfelelően a Vivotek, számos megoldást vonultat fel az E+S+S részeként legutóbbi fejlesztéseiből.

  • Innovatív H.265 megoldás: A VIVOTEK, rengeteg energiát fordított a már jól ismert kiváló képfeldolgozó képességre, melyet a H.265 képvisel. Ezzel a technológiával a felhasználók megbízható videó tömörítést érhetnek el és tovább csökkenthetik a sávszélesség és a háttértár igényt. A H.265-ös technológia elsőként a Vivotek IP9171HP IP kamerájában lesz elérhető.
  • Átfogó panoráma rendszerek: A széles látószögű, halszemoptikás IP kamerák több részletet képesek rögzíteni, ezért kifejezetten nyílt területekre (reptereken, bevásárló központok, parkolók)  fejlesztették költséghatékony telepítési metódussal. Kifejlesztettek számos halszemes megfigyelési megoldást, ilyen az ultra megapixelű FE8391-V 12MP-es CMOS érzékelős IP kamera, az IR megvilágítóval ellátott FE8181V vagy a mini kivitelű FE8180 kamera, melyek széleskörben felhasználhatóak továbbá rendkívül megbízható és rugalmas megfigyelő rendszer kialakítást biztosítanak.
  • Intelligens lakossági és városi felügyeleti megoldások: Ugyancsak bemutatásra kerülnek különböző piaci alkalmazások. Ilyen a kiskereskedelmi környezetekbe ajánlott FD816C-HF2, a szemmagasságba telepítendő CC8130 (HS) valamint a kültéri megfigyelésre alkalmas IB8369. Ezek mellett a VIVOTEK beveti város felügyeleti megoldását is, a világon elsőként alkalmazott Daisy-Chain (felfűzhető) PoE. Ezen megoldást a kültéri IB8367-RT kamerában alkalmazták a világelső L2 Gigabites IP megfigyelésben alkalmazható PoE VivoCam switch-el.
  • Stratégiai együttműködési megoldások: A különböző projektek kivitelezési követelményeinek megfelelően a VIVOTEK együttműködik a különböző hardver és szoftver partnerekkel, így a problémamentes integrációnak köszönhetően a felhasználók különböző platformok alatt is egyszerűen használhatják a Vivotek kameráit.

Cristiam Gomez, a Vivotek kolumbiai menedzsere azt nyilatkozta: “VIVOTEK célja, hogy folyamatosan az IP technológia élvonalában legyen. Számos pozitív visszajelzést kaptunk a megoldásainkkal kapcsolatban, és ez egy fantasztikus lehetőség, hogy a VIVOTEK bebizonyítsa ereje nagyságát.“