Vivotek a 2014-es IFSEC-en

A VIVOTEK a 2014-es IFSEC Nemzetközi kiállításon intelligens, egyszerű és kiváló felügyeleti megoldás sorozatot mutatott be.

A Vivotek, a közelmúltban zajlott IFSEC 2014 kiállításon tárta a nagyérdemű elé új, inteligens felügyeleti megoldásait. A biztonságtechnikai piac legrangossabb kiállítása június 17. és 19. között kerül megrendezésre a londoni ExCel kongresszusi központban.

Évtizedekre visszamenőleg az IFSEC a biztonságtechnikai ipar egyik legrangosabb és legnagyobb rendezvénye. A világ minden tájáról érkező biztonsági szakemberek száma - becslések szerint- meghaladta a 24.000 főt. A helyszínen a VIVOTEK bemutatta a legújabb intelligens technológiákat, a következő generációs termékeket, elhozva a látogatók számára a VIVOTEK új és saját fejlesztésű okos, egyszerű és kiváló felügyeleti megoldásait.

A VIVOTEK ügyvezető alelnöke, Steve Ma így nyilatkozott: "A szociális és gazdasági fejlődés miatt a fejlett és fejlődő országoknak kiemelt figyelmet kell fordítaniuk az okos városok programra. A hatékonyság növelése és az életminőség javítása azonban kulcsfontosságú előfeltétele egy okos város megvalósításának. A VIVOTEK magas színvonalú elkötelezettséget mutat az okos városok elterjedése mellett, óriási erőforrásokat fektet a kapcsolódó kutatásokba, fejlesztésekbe, annak érdekében, hogy egyszerű és kiváló felügyeleti megoldások születhessenek.”

Smart(Intelligens megoldás)

A VIVOTEK Alkalmazás Fejlesztés Platformja(VADP) egy nyílt fejlesztőfelület, a kamerákon belüli video analitikus funkciók integrálására szolgál. Számos intelligens funkció, többek között az objektumok számlálása, mozgásérzékelés, helyfelismerés, arcdetektálás és hőtérkép közvetlenül aktiválhatók a VIVOTEK kamerákba, amelyek jelentősen hozzájárul a felügyelethatékonysághoz. A FE8181V, a VIVOTEK újonnan kifejlesztett 5 Megapixeles, IR, halszem, fix dóm hálózati kamerája VADP-vel felszerelt és az IFSEC-en is felhasználták a hőtérkép alkalmazások demonstrálására.

Easy (Felhasználóbarát megoldások)

Az üzletek biztonságának és hatékony védelmének érdekében a VIVOTEK kifejlesztett egy új, felhasználóbarát, kiskereskedelmi egységekre szabott megoldást. Ez a megoldás magába foglalja az ND8321 plug-and-play hálózati videó rögzítőt, elegáns ultra-mini hálózati bullet kamerákat és az ultra-mini dóm hálózati kamerákat. Ezen kívül a VIVOTEK kifejlesztett egy kompakt, könnyen használható split kamera rendszert ATM-ek részére. Ez a rendszer magába foglalja a süllyesztett kamera egységeket és egy video core-t, hogy minimalizálja az ATM felhasználók kellemetlenségeit, de ugyanakkor tisztán tudjon felvételt készíteni a bankomat használóiról.

Excelent (Figyelemre méltó világítás technológiák)

A rossz fényviszonyok közötti a tárgyak azonosítása alapvető kritériummá vált a piacon, mivel megnőtt a kereslet a videofelvételek hatékony biztonsági és intelligens hasznosítása iránt. A kiváló láthatóság érdekében a VIVOTEK SNV (teljes láthatóság sötétben) technológiával tervezte a kamerákat és háromféle WDR (WDR Enhanced, WDR Pro (100-120dB), és WDR Pro II (140dB)) megoldással látta el őket.

A VIVOTEK legújabb, professzionális kültéri cső hálózati kamerája az IP8355EH, amely gyengefényű és WDR Pro II technológiával is felszerelt eszköz. Ez a modell látó volt az IFSEC-en is. Ezen kívül a VIVOTEK újonnan kifejlesztett egy 5 Megapixeles IR halszem optikás, fix dóm hálózati kamerát, amely az FE8181V elnevezést kapta. Ez a modell rendelkezik nappali és éjszakai műveletekhez eltávolítható IR-cut szűrővel, és felszerelték egy 10 méteres, beépített IR megvilágítóval, amely 360 fokos térhatású, egyenletes megvilágítást biztosít éjszaka. A VIVOTEK FE8181V kétségtelenül innovatív megoldás a jelenkor számára.

A kamera funkciók különböző platformokra történő zökkenőmentes integrálása érdekében a VIVOTEK egyedülálló módon működik együtt és erős partnerkapcsolatot tart fent a piacvezető megoldások szállítóival. Az IFSEC-en az  AxxonSoft, DIGIEVER, Genetec, GVD, Milestone, NUUO, QNAP és Synology platformok sikeres integrációját, a VIVOTEK legújabb termékeit, a Panoramic PTZ megoldást és Smart Stream technológiát helyezték előtérbe.