Vivotek a brazíliai futball világbajnokságon

Vivotek a brazíliai futball világbajnokságon

A VIVOTEK a 2014-es FIFA világbajnokságon a brazil honvédség részére SD8363E speed-dome kamerákat biztosított a biztonság megóvása érdekében.

A világ egyik legrangosabb sporteseményének idén Brazília lett a házigazdája. A sportolók és a szurkolók védelme érdekében a brazil kormány a Különleges Műveleti Parancsnokság (COPESP) katonai egységeit mozgósította. A COPESP a legkorszerűbb VIVOTEK 1080P Full HD speed-dome hálózati kamerákat választotta a stadionon belüli és kívüli események ellenőrzésére.

A VIVOTEK SD8363E, számos fejlett funkciója, mint például az extrém időjárási körülmények elleni védelem,(IP66 – és NEMA 4X – kültéri ház), WDR Pro, 360 fokos folyamatos pásztázás, 220 fokos kibővített döntési tartomány, különösen ideális olyan nyitott terek megfigyelésére, mint a stadionok és közvetlen környezetük.

Claudio Freitas, a COPESP ezredese megjegyezte: "A világbajnokság egy nemzetközi esemény, amit az egész világ figyel.  Így a valós idejű biztonság ellenőrzése elengedhetetlen. A professzionális intelligens katonai platformmal és a Vivotek kamerákkal a COPESP személyzete fantasztikus munkát végzett, azért, hogy a helyszín biztonságos legyen és a szurkolók élvezhessék a labdarúgó mérkőzéseket.”

Steve Ma, a VIVOTEK ügyvezető alelnöke így nyilatkozott: "A nagy nyitott helyszínek, mint a labdarúgó-stadionok, potenciális célpontjai a terroristák támadásainak. Ezért nagyon fontos, hogy valós idejű biztonsági ellenőrzés legyen az esemény teljes ideje alatt, amely tökéletesen védi a játékosokat és a szurkolókat. A VIVOTEK büszke rá, hogy a legújabb, SD8363E speed dome kamerái magas szintű megbízhatósággal és remek képminőséggel támogatta a SOPESP munkáját a világbajnokság ideje alatt.”