VIVOTEK díjeső Tajvanban


A nyertes termékek között szerepelt a H.265-ös tömörítést használó FD9381-HTV valamint az IB9381-T.
A H.264-es tömörítést használó eszközökből a CC8370-HV és az FD816C-HF2-t, végezetül pedig a VIVOTEK SC8131 sztereó hálózati kamerát tüntette ki a szakmai zsűri.
 

Owen Chen a VIVOTEK alapítója és elnöke a következőket nyilatkozta: „Nagyra értékeljük a MOEA elismerését. A VIVOTEK, mint Tajvan egyik vezető IP alapú felügyeleti megoldást szolgáltató vállalata fontosnak tartja, hogy innovatív és fejlett felügyeleti megoldásokat fejlesszen, és mindenkor a kíváló megoldások biztosítására törekedjen.”

Az öt nyertes VIVOTEK kamera:

  • FD9381-HTV
    H.265 5-Megapixeles kültéri, vandál biztos fix dóm kamera, kiváló képminőséget biztosít IP66 és IK10 védett házban. A H.265-ös tömörítésnek és a saját fejlesztésű Smart Stream II technológiának köszönhetően sokkal hatékonyabb képtömörítési rátát ér el, mint a H,264 esetében, ami a sávszélesség igényt és a tárhely kapacitást akár 80%-al is képes csökkenteni. 
  • IB9381-T
    H.265 5-Megapixeles kültéri bullet kamera esetében, a Smart Stream II technológia kombinálva lett a WDR Pro és az SNV funkciókkal, hogy a felhasználók nagyfelbontású képeket kapjanak bármilyen fényviszony mellett.
  • CC8370-HV
    Széleskörben alkalmazható, 3-Megapixeles, 180° panoráma, halszem IP kamera, a kiváló kép, alacsony profilú kialakítás, IP66 és Ik10 védelem jellemzi. A 180 fokos FOV és WDR Pro funkció lehetővé teszi a teljes  video felügyeletet folyosón való alkalmazás esetén is.
  • FD816C-HF2
    2-Megapixeles süllyesztett szerelésű mini dóm kamera, 60 milliméter széles 109°-os horizontális látószöggel bír, a FOV és a 30 fps full HD felbontásban kompakttá teszi az eszközt miközben tiszta képeket szolgáltat. Leginkább olyan helyeken javasolt az elhelyezése, ahol diszkrét megjelenést kell megvalósítani, mint üzletek, irodák, bankok, és egyéb helyeken.
  • SC8131
    Sztereó kamera, 3D-s ember számlálás technológiával, megapixeles rögzítési lehetőséggel és fogyasztói magatartás analizáló szoftverrel, amely pontos adatokat biztosít a marketing és a biztonsági szolgálat számára.


Figyeljék weboldalunkat és hírleveleinket, hogy időben értesülhessenek az eszközöket érintő legfrissebb információkról!