"Hogy ne csak az orráig lásson" – a Vivotek belépő szintű kameráiról

A Vivotek újonnan bemutatott, belépő szintű 1080p felbontású kamerái bármelyik alkalmazási területen megállják a helyüket, köszönhetően a 2 Megapixeles érzékelőnek, ami lehetővé teszi a nagy felbontású 1920x1080@30fps, kiváló minőségű, részlet gazdag megjelenítésű képek készítését.

Annak érdekében, hogy alkalmazkodjanak az állandóan változó fényviszonyhoz felszerelték őket mechanikus IR szűrővel és IR leddekkel. A kültéri kamerák IP66 szabványú, időjárásálló házat kaptak. Az IP8364-C még ráadásul rejtett kábelezéssel is rendelkezik.

Ezek a kamerák is támogatják a szabványos H.264 tömörítési technológiát, így drasztikusan csökkentve a fájlméretet és az értékes sávszélességet. Természetesen a videó folyamok külön-külön tetszés szerint hangolhatóak, változtathatóak. Számos fejlett funkcióval is ellátták ezeket a kamerákat, beleértve a szabotázs védelmet, a PoE tápellátást, valamint az SD/SDHC kártyahelyet.

A főbb jellemzőik:

  • 2-Megapixeles Full-HD CMOS érzékelő
  • 30 fps @ 1920x1080 Full-HD felbontás
  • Valósidejű H.264, MJPEG videó formátumok kezelése
  • IR szűrő az éjjel-nappali funkcióhoz
  • 3D zajszűrés
  • Poe Tápellátás
  • MicroSD/SDHC kártyahely

A Vivotek FD8164 dóm kamera a méltán híres FD8134 széria tovább fejlesztett változata. 2 Megapixel Full HD-s érzékelővel szerelték fel. Éjjel akár 15 méteres távolságban lévő objektumot vagy személyt is beazonosíthatunk a segítségével. A kamerához 2.5mm-es vagy 3.6 mm-es objektív választható.

A Vivotek FD8164V dóm kamera kültéri megfigyelésre készült és rendelkezikIP66 tokozással. Ennek köszönhetően ellenáll a zord időjárási körülményeknek és a vandál rongálásoknak is. Természetesen rendelkezik mechanikus IR szűrővel, valamint 15 méterig hatásos IR leddekkel. A kamerához 2.5mm-es vagy 3.6 mm-es objektív választható.

A Vivotek IP8364 cső kamera az IP8332 "féltestvéreként" debütál. Mint az előbb felsorolt kamerákat, ezt is 2 Megapixeles érzékelővel szerelték fel kiegészítve IR szűrővel és 20 méterre hatásos IR ledekkel. Az IP66 házban ellenáll az időjárás nyújtotta viszontagságoknak. Nagy előnye még a rejtett kábelezés.