A VIVOTEK bemutatta az 5 megapixeles box típusú biztonsági kameráit

A VIVOTEK bemutatta az 5 megapixeles box típusú biztonsági kameráit

A VIVOTEK bejelentette az első 5 megapixeles box kameráit az IP8172 és az IP8172P-t (P-íriszes változat). Az 5 megapixeles box kamerák, az 1080p Full HD-s felbontásnak köszönhetően ideálisak bármely típusú megfigyeléshez. Az IP8172 és IP8172P bevezetésével a VIVOTEK a biztonsági kamerák olyan átfogó rendszerére tett szert, mely magába foglalja a halszemoptikás, a fix, a dóm, és a bullet típust is.

A termékpalettájukon, a nagy felbontás mellett az új kamerákkal tovább növelték a képminőséget és bővítették a funkcionalitást is. A beépített, távolról állítható fókusz lehetővé teszi a felhasználók számára a pontos beállítást, míg az IP8172P-be beépített P-írisz léptetőmotorja a változó fényviszonyok mellett is kiváló mélységélességet biztosít. Mindkét modell WDR technológiával rendelkezik, mely világos területeken vagy gyenge fényviszonyok mellett is megfelelő képminőséget tesz lehetővé. Többszörös videófolyam támogatás, SD/SDHC/SDXC kártyákra tárolási lehetőség és 32 csatornás rögzítő szoftver növeli a kamerák vonzerejét.

William Ku, a VIVOTEK üzletág igazgatója így nyilatkozott: „Rendkívül nagy örömmel tölt el minket, hogy ügyfeleinknek bemutathatjuk az új kamerákat. A hihetetlen Full HD minőség lehetővé teszi tömegek, széles, nyitott terek könnyebb és megbízhatóbb ellenőrzését, mint pl. a vasútállomások vagy a bevásárlóközpontok. Boldogok vagyunk, hogy bővíthettük kínálatunkat az 5 megapixeles kamerákkal.”