A VIVOTEK bemutatja az FE8180-at

A VIVOTEK bemutatja az FE8180-at

A VIVOTEK örömmel mutatja be a világ legkisebb, 5 megapixeles, széles látószögű hálózati kameráját, az FE8180-at. Az extrém alacsony profilú, csupán 90mm átmérőjű új kamera tovább szélesíti a VIVOTEK fisheye optikás termékpalettáját.

Steve Ma, a VIVOTEK ügyvezetője elmondta: „Egy halszemoptikás kamera legegyedibb eleme a széles látószög, mely lehetővé teszi egy nagy kiterjedésű nyílt terület egészének megfigyelését. A megoldás költséghatékonyságát mutatja, hogy a felhasználók olyan panorámaképet kaphatnak, melyhez hagyományos kamerákból 2 vagy akár 3 is szükséges lehet. Így a kivitelezésen sokat lehet spórolni, valamint a megfigyelőrendszer egésze is jelentősen leegyszerűsödik. Az elmúlt pár évben a VIVOTEK sok energiát fordított a korszerű és innovatív halszemoptikás hálózati kamerák kifejlesztésére. A különböző magas minőségű, kiválóan alkalmazható és diszkrét megjelenésű, széles látószögű hálózati kamerák sorozatos megjelentetésével a VIVOTEK felbecsülhetetlen tapasztalatokat nyert, valamint a halszemoptikás kamerák piacvezető gyártójává vált. A VIVOTEK a jövőben is elkötelezett a halszemoptikás kamerák fejlesztésében, és a piac változatos célokra szánt kamerákkal való ellátásában. ”

5 megapixeles szenzorral felszerelve az FE8180 tiszta és részlet gazdag képet ad. A WDR és 3D zajszűrés funkciókkal kombinálva páratlan képminőséget garantál a nap 24 órájában. A 1,57mm optikával 180°-os vagy 360°-os nézetben vakfoltok nélkül képes átfogni széles, nyitott területeket, mint például repülőterek, bevásárlóközpontok, parkolóházak, boltok és irodák. A lokális vagy kliensoldali dewarp azaz „kisimítás” funkciónak köszönhetően az FE8180 hemiszférikus képe hagyományos téglalap nézetté konvertálható. Ezen felül az ultrafinomságú ePTZ és pixel kalkulátor funkciókkal a felhasználók könnyen és gyorsan tudnak zoomolni és fókuszálni a számukra fontos területekre, a képminőség és a tisztaság megmaradása mellett. A telepítés és üzemeltetés rugalmassága érdekében az FE8180 sík hátlappal is szerelhető. A hátlap 15°-os dőléssel való mennyezethez vagy falhoz való rögzítést is lehetővé tesz.

Jellemzői:

  • 5 MegaPixel
  • Halszem optika, 180 és 360 fokos panorámanézet
  • Süllyesztett kivitel, extra alacsony profil: 90mm
  • PoE tápellátás
  • WDR
  • 3DNR
  • EPTZ