Új Vivotek Supreme kamerák

Új Vivotek Supreme kamerák

A Vivotek bemutatta a Supreme termékcsalád legújabb tagjait, amelyek a következők: SD8314E, SD8324E, SD8316E és SD8326E.

Főbb jellemzőik a D1 felbontás, a 18x/36x optikai zoom. Hasonlóan az új generációs speed dome hálózati kamerához (SD8363E), a Vivotek számos fejlett funkcióval ruházta fel az SD8314E/24E/16E/26E eszközöket. Többek között az IP66 és NEMA-4X házzal, kifinomult pan/tilt mechanizmussal és beépített automatikus követési funkcióval. Az IP66 és NEMA-4X burkolat védi a kamerát az esőtől, portól és a korróziótól még szélsőséges hőmérsékleti tartományban is ( -40 ° C és 55 ° C között). A pan/ tilt mechanizmus és a beépített automatikus követés funkciók lehetővé teszik a kamerák számára a gyors és pontos elforgatást 360 fokos pan és 220 tilt fokos szögben. Ezen túlmenően az új termékek azonnal reagálnak a mozgó objektumra a megfigyelt területeken.

Az alkalmazott WDR Pro technológia további célja, hogy biztosítsa a képminőséget bármilyen fényviszony között, így nyújtva páratlan minőséget nagy kontrasztú környezetben is. A valódi day/night funkciónak, az eltávolítható IR - cut szűrőnek köszönhetően bármilyen napszakban éles képeket kapunk.

Az új PTZ kamerák különösen ideális eszközök lehetnek a nagy beltéri vagy kültéri területek hatékony megfigyelésére, mint például a repülőterek, kikötők, illetve a stadionok.

Steve Ma, a Vivotek ügyvezető alelnöke így nyilatkozott: "A Vivotek SD8363E kamera tavaly augusztusban indult el hódító útjára. A sikert meglovagolva továbbfejlesztettük, és egy sor új speed dome hálózati kamerát fejlesztettünk ki különféle piaci igényekhez alkalmazkodva. A négy új kamera még hangsúlyosabbá teszi a SUPREME sorozatot a portfóliónkban.”