Essenben jártunk a Security Essen 2012 kiállításon

Az IP Cam Technologies Kft. csapata Európa legnagyobb biztonságtechnikai kiállításán, a Security Essen 2012-n járt, amelyet idén 20. alkalommal rendeztek meg.

A kiállítás kiváló lehetőséget biztosított arra, hogy a forgalmazott termékeink gyártóival eszmét cseréljünk és élőben is megtekintsük a legújabb fejlesztéseiket.  A Basler AG munkatársai bemutatták utolsó negyedéves új fejlesztéseiket is, melyek hamarosan nálunk is megjelennek.

Jártunk a Vivotek standján is, amely a látványos és hatalmas standja mellett legújabb termékeivel is kitűnt a kiállítók sorából. Dinamikus újításaik eredménye az új FD8136-F2 és FD-8136-F3 típusú falra szerelhető, fix, mini dóm kamera, melyek már megvásárolhatóak és megtekinthetőek nálunk is. Láthattuk az új, hamarosan érkező Supreme intelligens kameracsalád tagját, illetve a 10 Mpixel felbontásra képes kamerájukat is.

Az Airlive már régi jó ismerősként fogadott bennünket. A teljes palettát felvonultatva szemléltették fejlesztéseik sokrétűségét. A mi figyelmünket az új Infra érzékelővel ellátott HD kamerák -beltéri, kültéri bullet kivitelű- és az új halszem optikás kamerák kötötték le legfőképpen.

Rengeteg pozitív élménnyel gazdagodtunk, bízunk benne, hogy a megszerzett tapasztalatokat mielőbb átadhatjuk viszonteladóinknak is.