Kínai Nemzetközi Biztonságtechnikai Vásár - sikeres Qihan fejlesztések

Kínai Nemzetközi Biztonságtechnikai Vásár - sikeres Qihan fejlesztések

A Qihan fejlesztései új lendületet vettek. A 2013. október 29. és november 1. között megrendezett Kínai Nemzetközi Biztonságtechnikai vásáron mutatták meg a nagy közönség számára az újdonságokat. A Qihan standján látnivalók sokasága várta a helyi és nemzetközi érdeklődőket.

A kiállításon nagyfelbontású hálózati kamerákat és a back -end tárolóeszközöket NVR, HD SDI -DVR, HDFDI nagy felbontású digitális kamerákat, ISS videó menedzsment platformot, valamint az intelligens dóm kamerákat és egyéb érdekes termékeket vonultatott fel.

Mr. Wu, a Qihan ügyvezetője elmondta, „a négy napos kiállításon, a Qihan standra több száz régi és új ügyfél látogatott el. Hazai és külföldi piacokon is ismert biztonságtechnikai márkák érdeklődve figyelték standunkat a világ minden részéről: az Egyesült Államokból, Németországból, Oroszországból, Chiléből, Mexikóból, Brazíliából, Dél-Afrikából, Indonéziából, Líbiából."

A Qihan a kiállítás során professzionális biztonságtechnikai fórumot is tartott, amely a következő témaköröket ölelte fel: HDFDI optikai átviteli technológia, 3G SDI technológia, IP hálózati felügyelet. A beszélgetések során kirajzolódott, hogy nem csak legyártani kell az új termékeket, hanem folyamatosan tanulva és fejlesztve haladni a korral, elébe menve a jövő kihívásainak. A kerekasztal témáit mind a kiállítók, mind a régi és új ügyfelek érdeklődve fogadták.

A Qihan marketing igazgatója így nyilatkozott az őt fogadó kínai és angolai territóriumot képviselő médiának a Hálózati Biztonság-ról szóló interjújában: "A Qihan által létrehozott technológia alapja lehet egy átfogó technológiai javulásnak a jövőben. A Qihan továbbra is híve a független kutatásnak és fejlesztésnek, valamint az innováció és a vásárlói igények teljes körű megvalósításának a hazai és a külföldi piacokon egyaránt.