Nagyvállalati felügyeleti rendszer: GeViScope +

Nagyvállalati felügyeleti rendszer: GeViScope +

A GeViScope+ Nagyvállalati Felügyeleti Rendszer minden szempontból megfelel az Ön igényeinek, ha magas szintű videobiztonsági megoldásra vágyik.  Megbízhatóság és gyorsaság, rugalmasság és integráció egyben.

Több funkció egy platformon: minden a képrögzítéstől a virtuális mátrixig, analóg és IP, normál és megapixel. Az intelligens video elemző kiértékeli a kép tartalmát, és riasztást generál kritikus helyzetekben. Kifinomult, nagy teljesítményű moduláris rendszer.

Magas rendelkezésre állás

Redundáns tápegység, merevlemez, opcionális RAID rendszer adatbázis, akár több TByte kapacitás szerverenként. Mindezek együtt biztosítják a legmagasabb szintű rendelkezésre állást az Ön biztonságáért.

DSP technológia

Digitális jelfeldolgozó processzorok, speciálisan kifejlesztett firmware képfeldolgozás valós időben és magas szintű beruházás védelem. A fontos vizuális tartalomra összpontosítás csökkenti az adatmennyiséget. Az új funkciók könnyen telepíthetőek, a rendszer bővítések bármikor, zökkenőmentesen végrehajthatóak.

Video elemzés

Intelligens video elemző algoritmus dolgozza fel a képi információt és terjeszti ki a funkcionalistást rendszerére.

Nyílt interfészek és SDK

A nyílt interfészek a filozófiánk részét képezik. Saját szoftverfejlesztő készleteink (SDK) szabadon hozzáférhetőek és saját fejlesztőcsapatunk nyújt támogatást Önnek és fejlesztőinek a tervezéstől a végrehajtásig, tesztelésig.

 

Az intuitív működéstől a szakmai adminisztrációig

Különböző felhasználók, különböző információ szükséglet.

A GSCView segítségével rendszerét felhasználói szinten, különleges szükségleteiknek megfelelően állíthatja be úgy, hogy a biztonsági személyzet munkáját is hatékonyan támogatja. Megadhatja, hogy mely esetek különösen fontosak és milyen intézkedést kell kezdeményezni riasztás esetén.

A részletes riasztás menedzsmenttel biztosíthatja a megfelelő reakciót, és megadhatja, milyen értesítésre van szükség. “Tiszta feladat”.

Mozgásérzékelő (MOS) mozgást észlel behatárolható területeken rögzített vagy élő képpel. A Cut List funkció egyértelmű összefoglalást ad a releváns eredményekről és videofelvételekről. Hatékony képkiértékelés és -vizsgálat.

Adatmentés lokálisan vagy hálózaton, kézi, ütemezett és eseményvezérelt. Az exportált videofelvétel digitális aláírással rendelkezik a teljes körű nyomonkövethetőség érdekében. Mentheti adatait GEUTEBRÜCK Backup Format (GBF) vagy szabványos formátumban, manipulációbiztos és bizonyító erejű a bíróságon.

Az integrált rendszer felügyelet ellenőrzi a rendszer rendelkezésre állását. Áramszünet után a rendszer újra indul és automatikusan védi a képek felülírását. A hálózaton keresztül rendszerelemzést ad a teljes státuszról, helyi vagy külön diagnosztikai kijelzőn. Az integrált napló minden tevékenységet dokumentál, mely később nyomon követhető.

Kamera pozíció hitelesítő (CPA) figyeli a kamerákat szabotázs vagy zavarás esetén, és a felhasználó által meghatározott jelentési csatornákon értesíti a technikusokat, a biztonsági személyzetet és a biztonsági vezetőt arról, hogy a kamera meghibásodott vagy áthelyezték.

 

Csökkenti a hálózatok terheltségét és a szükséges tárhely méretét

Sávszélesság a hálózatok Achilles sarka
Az intelligens sávszélesség menedzsment használatával a GeViScope+ sokszor kihúz a bajból. Az archiválási költségek csökkennek – a funkcionalitás és a biztonság kompromisszuma nélkül.

MPEG4CCTV - Video tömörítés tökéletes video biztonsági alkalmazások

Tömörítés és kibontás valós időben, késleltetési idő 120ms alatt. Kiváló képminőség a megfelelő pillanatban, optimális kép és lejátszás – még visszajátszás állapotban is – valamint szinkronizált lejátszás. Enyhíti a hálózati infrastruktúra terheltségét és csökkenti a tárolási követelményeket.

Dinamikus élőközvetítés (DLS)

Csak a kért adatokat továbbítja. Az élőképeket a felhasználói igényeknek megfelelő méretben küldi. Ha az élőkép nézet ki van nagyítva, akkor több adatot küld, ha zsugorított, akkor kevesebbet.

Intelligens tömörítési dinamika (ICD)

A képek mozgás nélkül általában nem tartalmaznak olyan információt, amely fontos a felhasználó számára, tehát kidolgozásukat alacsony minőség és képráta jellemzi. Videofolyam továbbítás valós időben a kívánt felbontásban és minőségben.

Fading hosszú távú memória (FLTM)

Lehetővé teszi, hogy a régebbi képadatok bizonyos képfrissítési sebességgel rögzített képeit fokozatosan csökkentse a kép minőségéhez viszonyítva — megadhatja, hogy mely adatok fontosak az Ön számára.

Nem érdekes terület (RONI)

Egy kép lényegtelen területét rugalmasan meg lehet határozni, így kisebb felbontással és nagyobb tömörítéssel lehet feldolgozni.

 

Hardver és szoftver modulok rugalmas kombinációja

Intelligens video elemző algoritmusok minősítik a képadatokat és figyelmeztetnek kritikus helyzetben

Activity Detection (AD)

Video mozgásérzékelő beltéri, valamint válogatott kültéri alkalmazásokhoz. Rendkívül alacsony a téves riasztási arány a globális hatások megbízható elnyomásának köszönhetően.

Video mozgásérzékelés (VMD)

Professzionális video mozgásérzékelés kültéri alkalmazásokhoz. Érzékeli a mozgó tárgyakat elemzi irányát és sebességét úgy, hogy az “engedélyezett” mozgás, például a kilépés, nem jár téves riasztással.

Képelemzés VA besorolás

Objektumokat beazonosítja a képen méret, sebesség, irány és állapota alapján (személy, jármű, ismeretlen) és kiválasztja a megfelelő riasztási reakciót a felismerés után.

Dual-érzékelő

Ötvözi a VMD és a VA kimutatására szolgáló módszereket, különösen kritikus kültéri környezetben. Az objektumokat pontosan beazonosítja és felismeri, meghatározza a risztási zónákat. A lényegtelen mozgásokat figyelmen kívül hagyja, hogy rendkívül alacsony legyen a téves riasztások aránya.

Audio aktivitás érzékelő (AAD)

GeViScope+ nem csak lát, hall is mindent! Hangfelvétel, váltás a riasztási kép és a felügyeleti központ riasztási értesítése között.

Rendszámfelismerés (NPR)

Elemzi a képadatokat rendszám információért és lehetővé teszi a jármű hozzáférési jogok kezelését és az adatbázisban való keresést rendszám alapján.