Luxriot videó menedzsment szoftver, mint megbízható és stabil megfigyelési központ

Általánosságban a szoftverről

A Luxriot VMS egy kiemelkedően stabil és megbízható szoftver, mely az egyik legegyszerűbben beüzemelhető szoftver bármely telepítő számára. Ennek egyik bizonyítéka a beépített IP kamera keresője, mely másodpercek alatt felderíti a hálózatot legyen szó a 100+ gyártó, több mint 2600 termékéről.

Nem kell megijedni akkor sem, ha a gyártó nem szerepel a támogatottsági listában, hiszen az általános RTSP protokollon, vagy éppen az oly nagy népszerűségnek örvendő ONVIF-en, illetve a PSIA-n is könnyen illeszthetőek az esetlegesen „ismeretlen” gyártók kamerái. A Luxriot NVR-ek szerelhetőek különböző analóg kártyákkal is, így téve őket képessé egy hybrid rendszer kialakítására. A rendszer szerver kliens architektúrájának köszönhetően végtelen méretű rendszerré építhető, mely akár egyetlen irányító központban menedzselhető.

Mai trendek

A mai trendek alapján a nagy szoftvergyártók versenye már nem csupán a lehető legtöbb gyártó integrálása és a megapixelek háborúja, hanem a különböző intelligens tulajdonságok versenye és az egyre nagyobb körű integrálhatóság, mindez természetesen versenyképes áron. Az amerikai központú, de európai irodával is rendelkező fejlesztő vállalat is felismerte a piac igényét, és egyre erőteljesebb fejlesztésbe kezdett, hogy más gyártók termékeinek integrálásához is megadasson a lehetőség. Ennek dokumentációját kérje bátran az IP Cam Technologies Kft.-től.

A szoftver többféle igényhez, elváráshoz igazíthatóan kérhető

Az egyik legnépszerűbb választás a végtelen számú kamera és kliens PC csatlakoztathatóságához is alkalmas Enterprise licensz, mely végre elfeledtetheti a felhasználókat igen gyakran sújtó rejtett költségeket tartalmazó megoldásokat. Ezzel a megoldással biztos lehet benne, hogy ügyfele nem fogja mással bővíttetni a már kiépített rendszerét, hiszen tudja, milyen költségekkel kalkulálhat a jövőben is!

Ügyfele a saját nyelvén szeretné monitorozni üzemét külföldről is?

Miért is kellene neki nemet mondani? A fejlesztők és marketingesek összesen 17 nyelvre fordították le a szoftvert, így biztosak lehetünk abban, hogy jó helyen járunk.

Események intelligens kezelése

Minden komolyabb rendszerben szükség van az egyes események megfelelő kezelésére, mely gyakran csak igen nehezen elvégezhető beállítás. A Luxriot szabály alapú, esemény kezelőjével ez is könnyedén paraméterezhető feladat. Legyen szó egy mozgás érzékelésére elküldött email-ről, vagy egy előre definiált nézet aktiválásáról egy adott kliens PC-n. A lehetőség ott van a szerverben, csak tudni kell, mit is szeretne az ügyfél.

Távoli elérés

Manapság mindenki számára fontos lehet, hogy távolról is láthassa a történéseket. Alapvető gond még mind a mai napig a megfelelő sávszélesség. A Luxriot úgynevezett Broadcast szerver megoldása az erőforrások figyelembe vétele mellett kezdi meg a videófolyamok szolgáltatását a kliens PC vagy más mobil eszközök felé.

Biztonság

Manapság az árverseny kezdi elfeledtetni az egyik legfontosabb dolgot a megfigyelésben a biztonságot. Minden esetben, amikor egy rendszert kiajánlunk, fel kell hívni az ügyfél figyelmét a megfelelő biztonságra és adatvédelemre. Nem egyszeri eset, hogy az árverseny hevében megfeledkezik erről az ügyfél.

A Luxriot különös figyelmet fordít erre is. Szerverei nem véletlenül kapnak minden esetben 3 év alap garanciát. A rendszerek rendelhetőek teljes redundáns felépítésben, RAID6 lemezkezeléssel (szervereikben az operációs rendszerek Intel SSD-n futnak, ezzel is elszeparálva egymástól az archiválási és egyéb rendszerbeli folyamatokat). Hardveres és szoftveres watchdog, mely monitorozza a Luxriot szolgáltatás megfelelő működését.

 

Luxriot kompatibilis operációs rendszerek:

  • Microsoft Windows 8 (összes verzió)
  • Microsoft Windows 7 (összes verzió)
  • Microsoft Windows XP (összes verzió)
  • Microsoft Windows Vista (összes verzió)
  • Microsoft Windows Server 2003, 2008 & 2012