A Qihan nagy sikerrel mutatta be intelligens videó rendszereit az Intersec 2014-en

A Qihan nagy sikerrel mutatta be intelligens videó rendszereit az Intersec 2014-en

Az idén január 19. és 21. között került megrendezésre a 15. Intersec közel-keleti kiállítás. A biztonságtechnikai és tűzvédelmi rendezvény most a Dubai World Trade Centerben fogadta az érdeklődőket.  Az Intersec kiemelt szerepet játszik abban, hogy a kereskedelmi és technikai fejlesztések eljussanak a felhasználókhoz.  A látogatók megismerhetik a legújabb fejlesztéseket az üzleti biztonság, az informatikai biztonság, az egészség és biztonság, a tűzoltás és mentés, valamint a belbiztonság területén.

A Qihan - a világ egyik vezető biztonságtechnikai berendezéseket és megoldásokat forgalmazó és gyártó cége - is részt vett a kiállításon. A bemutatott termékpalettából a HD-SDI ás HD termékeikre helyezte a hangsúlyt. Bár erős volt a kiállítói „versengés”, mégis rengeteg érdeklődő fordult meg náluk.

A Qihan HD IP kameráit kiváló színhűség és magas minőség jellemzi.  A HD DVR / NVR sorozat nagy népszerűségnek örvend a HD tárolók piacán. A HD- SDI videó átvitel biztosítja a stabil full HD képminőséget. A Qihan otthoni felhasználásra is mutatott be termékeket, amelyeket kombináltak a mobil technológia előnyeivel, így teljes mértékben megfelelnek ezen felhasználói kör igényeinek.

A Qihan újításait és számos fejlesztését számos gyártó alkalmazta már világszerte. A gyors gazdasági növekedés hatására a Közel-Keleten és a környező területeken egyre nagyobb igény mutatkozik a biztonságra, melyre a Qihan kiemelt figyelmet fordít.