Az IP Cam Intellio mester disztribútor

Tisztelt Partnerünk!

Amint arról az Intellio Technologies Zrt. és cégünk által küldött rendkívüli hírlevelekből értesülhettek, 2015 januárjától megváltozik az Intellio magyarországi disztribúciós csatornája.Ezen változásnak köszönhetően a SENZOR Kft. és az IP Cam Technologies Kft. tudhatja magáénak a megtisztelő mester nagykereskedő címet.

Az értékesítési csatornában bekövetkezett változások az Intellio piaci pozícióinak erősödését hivatottak szolgálni, és nem lehetnek negatív hatással a múltbéli vagy a folyamatban lévő ügyleteikre.

A folyamatban lévő projektek kapcsán számíthatnak mind műszaki, mind értékesítési háttértámogatásunkra. A korábban értékesített termékekkel kapcsolatos utólagos technikai támogatás, garanciális ügyintézés kérdésében a két mesterdisztribútor bármelyike várja megkeresésüket! Természetesen a garanciális ügyeket szintén intézheti továbbra is az Intellion vagy a vasárlás helyén keresztül.

Bízunk benne, hogy együttműködésünk tovább erősíti az Intellio termékek magyarországi térhódítását, viszonteladóink elégedettségét!

Üdvözlettel:

Szántó Helga                  Czermann Tibor

ügyvezető                       ügyvezető

IP Cam Kft.                     SENZOR Kft.