Idén ünnepli 2. évfordulóját az Intellio VISUS széria!

Éppen két éve – a 12 megapixeles ILD-810S megjelenésével – született meg a prémium kategóriát képviselő VISUS kameracsalád neve. 

Azóta a fejlett intelligenciával rendelkező széria már több taggal bővült és többféle kivitelben érhető el, ezzel  biztosítva bármely felhasználási terület biztonságos és stabil megfigyelését, lefedettségét.

VISUS kamerákat azon felhasználóknak fejlesztették, akik nem hajlandóak kompromisszumra a képminőség, a részletesség és az innovatív szolgáltatások terén. A portfolióban található 12 megapixeles (azaz 4K felbontásra is képes) kamera és mindegyik tagja támogatja a FULL HD szabványt. A VISUS kamerák többsége az Intellio WDR eljárásának (iWDR) segítségével 100 dB-es képdinamikára is képes. A kiváló részletességű és dinamikájú képeket különösen rugalmas, intelligens és fejlett analitikának vethetjük alá, melynek köszönhetően minimálisra csökkenthetjük az emberi tényezőt egy rendszer üzemeltetése esetén. A VISUS technológia előnye, hogy az analitika a kamerákban fut – ennek köszönhető, hogy a leginkább erőforrás-igényes folyamatok (a képelemzés és a vele járó képki- és betömörítés) nem terhelik a szervert, ami gyorsabb működést és kisebb üzemeltetési költségeket eredményez.

Nem csoda hát, ha teleptőink szívesen alkalmazzák őket a legkülönfélébb helyeken, hiszen a kamerában lévő intelligens funkciókat kihasználva, telepített rendszerüket egyedülálló megoldássá teszi, ezáltal bátran ajánlják őket más rendszerek telepítéséhez is.

Az Intellio alábbi videója, nem csak a VISUS kameracsalád teljes körű bemutatására törekszik, de segíti a bőséges kínálat közötti eligazodást is!

Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak rendelkezésre!