Évértékelő - IP Cam 2015.

Örömünkre szolgál bejelenteni kedves Partnereink számára, hogy kiváló eredménnyel zártuk a 2015-ös évet. Számos tapasztalattal, élménnyel, jó partneri kapcsolattal és sikertörténettel lettünk gazdagabbak. Ahogy azt év elején ígértük, igyekeztünk számos újdonsággal támogatni Partnereinket, melyhez azonban elengedhetetlen feltétel a saját szakmai fejlődésünk, a piac folyamatos feltérképezése, üzleti kapcsolataink ápolása.

Az elmúlt év egyik jelentős eseménye a tavaszi MBF konferencia volt, ahol átfogó képet kaptunk aktuális biztonságtechnika piaci trendekről és mivel kiállítóként is részt vettünk, nagy büszkeséggel töltött el minket a hatalmas érdeklődés cégünk termékei és szolgáltatásai iránt.  
Ezt követően a Digiever régió vezetője, Hannah Lai látogatott meg minket, aki bemutatta legújabb fejlesztéseiket és érdekes információkkal látott el minket a biztonságtechnikai piac trendjeinek vonatkozásában.

A tavasz mindig a megújulás jegyében indul, így volt ez a mi életünkben is, hiszen a 2015-ös év nálunk is személyi változást és bővülést hozott, amelynek köszönhetően egy megerősödött, szakmailag magasan kvalifikált csapattal folytathattuk sikeres tevékenységünket.  

A nyár fénypontja a londoni IFSEC konferencia volt, amely ezúttal is rendkívüli szakmai színvonallal, számos újdonsággal, érdekességgel gazdagított minket.

Az év, számunkra legkedvesebb és már hagyományosnak mondható eseménye   a 2015. szeptember 16-án Budapesten megrendezett Tudásbázis elnevezésű szakmai napunk volt. A családias hangulatú rendezvényen új és régi partnereink egyaránt képviseltették magukat. A nap folyamán vendégelőadót is köszönthettünk köreinkben, az Intellio részéről, mely az egyik legsikeresebb előadássorozatot és bemutatót tudhatta magáénak. Partnereink megismerkedhettek termékpalettánk legújabb „gyermekével” a már most is méltán népszerű tűzjelző rendszerrel. Szakmai bemutatók, kellemes beszélgetések és finom ételek adtak keretet ennek a napnak. A csupa pozitív visszajelzés arra biztatott minket, hogy idén is folytassuk ezt a hagyományt.

A szakmai napot követően újabb lendülettel folytattuk a munkánkat. A projektek számából már láttuk, hogy termékeink megoldást jelentenek partnereink számára, így számos térfigyelő rendszer, jármű fedélzeti rendszer, üzlethelyiség, irodaház, telephely megfigyelésének megvalósítása várt ránk.

Nézzük számokban is a 2015-ös évünket!

  • több mint 2.000 db eladott Intellio, DIGIEVER, Luxriot, VIVOTEK rendszer
  • több mint 12.000 db ajánlat
  • több mint 60.000 km megtett út a partnereinkhez

2015-ben is szerettük volna ügyfeleinket tájékoztatni a legújabb technológiai trendekről, hogy naprakész tudással támogathassunk mindenkit, így arra törekedtünk, hogy hírleveleink ne csak a kereskedelmi akciókról nyújtsanak tájékoztatást, hanem minél több hasznos információt tartalmazzanak a legújabb termékekről és a biztonságtechnikai piacról.

A legfontosabb azonban a több száz elégedett Partner és még több végfelhasználó, akik számára a szakmai hozzáértés és a partnerközpontú  gondolkodás egybeforrt az IP Cam Technologies Kft. nevével, s még annyi mindent tartogatunk az elkövetkező évre, amit érdemes várni! Új Tudásbázis rendezvény, folyamatosan bővülő raktárkészlet és termékpaletta.

Köszönjük megtisztelő bizalmukat, maradjanak velünk 2016-ban is számos, gyümölcsöző együttműködésre!