Új Everfocus mobil videó rögzítők

Az EverFocus legújabb mobil videó rögzítő eszközei megérkeztek az IP Cam Technologies Kft-hez. Az új termékek egyesítik az analóg és IP alapú megfigyelési rendszerek összes előnyét. A hibrid technológia révén egy rögzítő külön-külön és kombinálva is képes kezelni a régi és az új generációs kamerákat.

A hibrid mobil rögzítők 3 féle kiszerelésben kaphatóak. Az EMV401 / 801 / 1601 4, 8 és 16 csatorna egyidejű kezelésére alkalmas. Az analóg és IP kamerák együttes alkalmazása (EMV1601 maximum egyszerre 8 IP kamerát kezel) teszi igazán költséghatékony megoldássá őket.

Számos hasznos beépített funkciót tartalmaznak az eszközök, mint például a beágyazott 3 irányú g-szenzor funkció, mechanikus rezgéscsillapítás, több féle külső méretű merevlemez kezelése (egy 3,5 "-os merevlemez vagy egy 2,5" merevlemez). A rögzítők különböző csatlakozó felületekkel rendelkeznek, ilyen a három USB port / RS-485 / RS-232 / pánik gomb csatlakozó / CAN-Bus vezérlő / GPS, 3G, 4G és Wi-Fi antenna, két Gigabit ethernet csatlakozó. Az RCA video /audio kimenetek az előlapon kaptak helyet.

Az EMV401 / 801/1601 modelleket anti-sokk és vibráció védelemmel látták el Molex csatlakozókkal kiegészítve.

Az új rögzítők különösen alkalmasak tömegközlekedési eszközök belső megfigyelésére, legyen az kötött pályás közlekedés vagy esetleg helyi és távolsági autóbusz flotta.