A Digiever egy új megoldást kínál rögzítői központosított felügyeletére

A DIGIEVER központi menedzsment rendszer (DIGIEVER CMS) egy átfogó központvezérlő szoftver, amelyet a Digiever eszközök kezelésére fejlesztettek ki.

Két részből áll a szoftvercsomag, a CMS-kliens és a CMS-Matrix szoftverekből. Nagy jelentőséggel bír, hogy egyszerre akár 1024 kamera képe is felügyelhető a DIGIEVER NVR és DIGIEVER video fal eszközökön.

A kamerák felvételeinek kezelésében a csoport menedzsment, streaming menedzsment, dinamikus E-térkép, többcsatornás lejátszás és intelligens keresés funkciók segítik a felhasználókat.

A többrétegű dinamikus E-térkép segítségével a felhasználók számára átláthatóbbá válik a kamerák valós elhelyezkedése. A Digiever videó fal megoldása, a CMS-Matrix segítségével több monitor egyidejű, kényelmes megfigyelése válik lehetővé.

A DIGIEVER CMS-Matrix, a CMS-kliens szoftverrel opcionálisan kérhető kiegészítője. Alkalmazásával a több csatornás visszajátszás során egyszerre 16 kamera rögzített képeit lehet kockánként megtekinteni és kiexportálni külső tárolókra. Végül, de nem utolsó sorban, a DIGIEVER CMS fontos kiegészítő funkciója a Smart Search eseménykeresés, ami 5 érzékelési mód alapján emeli ki az eseményeket a könnyű visszakereshetőség érdekében.

Számos funkció és szolgáltatást vált elérhetővé a Digiever új átfogó szoftverében, így bővült a felhasználási terület is, hisz még több Digiever NVR-t lehet egyszerre felügyelni, nagyobb távolságok áthidalásával.