Új DIGIEVER firmware

A DIGIEVER Corporation, a világszínvonalú hálózati videó rögzítők egyik piacvezető gyártója, bejelentette a legújabb szoftverfrissítését, amely már elérhető (firmware verzió 2.0.0.47) az IP Cam-nél is.

A legújabb firmware verzió nem csak az új smart funkciókat tartalmazza, hanem bővíti a jó minőségű, nagy teljesítményű NVR-rek funkcióit is. A DIGIEVER kiváló felügyeleti megoldásokat biztosítja a különböző szegmensekben figyelembe véve a felhasználók igényeit.

Számos első osztályú hálózati kamerát, köztük a legújabb modelleket is integrálták az új firmware verzióba. Ilyen  például az  AXIS, ACTi, AVTech, A-MTK, Brickcom, Hikvision, iCanTek, LILIN, Samsung, SpezVision, Tantos, Yoko, ViDigi, Vivotek . Több, mint 50 hálózati kamera márkából, több mint 1300 modell érhető el az NVR szoftverében. Az ügyfelek könnyen megtalálják a legjobb megfigyelési megoldásokat, különböző szegmensekben legyen szó  kormányzati vagy vállalati projektekről.
 
Fejlesztették a hiba jelenségek jelző mechanizmusát is. Ha meghibásodás történik, a felhasználók megkapják a figyelmeztetést SMS-ben vagy e-mailben. A Thumbnail funkció javítja a visszajátszás folyamatát. Pontosabban és hatékonyabban lehet keresni adott felvételek között egy- egy esemény megjelölésével.

A legújabb firmware mellett, a DIGIEVER örömmel bemutatta a DS-4232 Pro és a DS-8232-RM Pro eszközöket, amelyek a DS-4200 Pro és a DS-8200-RM Pro sorozat legújabb tagjai. A DS-4232 Pro és a DS-8232-RM Pro kamerában az akár 32 csatorna kezelésén túl, 4 és 8 HDD tároló kapott helyett, így elérhető a 16TB és a 32TB kapacitás is. Mindkét sorozatban rendelkezik 9, 12, 16, 20, 25, 32 csatornaváltozattal is, de a DS-4200 Pro családban még az 5 csatornás rögzítő eszköz is megtalálható.

A termék paletta helyi megjelenítés nélküli, de teljes funkcionalítással ellátott olcsóbb megoldásai a DS-2000 és Ds- 4000 sorozatok,  amelyek  Internet böngészőn keresztül vezérelhető.

Ha többet szeretne megtudni a DIGIEVER  termékekről, forduljon szakértőinkhez a feltüntetett elérhetőségeinken.