DIGIARRAY DA-4000E extra tároló a DIGIEVER NVR bővítésére

A DIGIARRAY DA-4000E egy külső tároló egység DIGIEVER NVR-hez. Egyetlen DIGIEVER NVR-hez akár 2 darab DIGIARRAY egység is csatlakoztatható, amely akár 8 HDD-t és 48TB tároló kapacitásnövekedést eredményez.

Több tároló, több felvétel, még több felvételi idő

Szemléltetve tehát, egy DIGIARRAY tárolóval, akár 24 TB tárolókapacitás elérhető 4db merevlemez segítségével. Minden merevlemez tálca akár 6 TB kapacitást képes kezelni. A többkötetes storage menedzsment rendszer egyszerűsíti az összes RAID összefűzését.

A kiterjesztett tárolókapacitáson keresztül a DIGIARRAY és a DIGIEVER rögzítő nagyon magas szinten ihasználja ki a RAID adta lehetőségeket.

A DIGIARRAY egy megbízható és nagy sebességű külső tároló. Hardveres RAID, gyorsabb tároló újjáépítést biztosít. Egy egyszerű LED-es kijelző segít a felhasználónak a HDD állapotának ellenőrzésében és az eSATA csatlakozás működésében.

A működés közben cserélhető HDD lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy kikapcsolás nélkül egy gyors mozdulattal eltávolítsa a hibás merevlemezt a rendszerből.

A felhasználók kényelme érdekében az eSATA csatlakozó megkönnyíti a helyi csatlakoztatást, így elkerülhető az oly gyakori kábelrengeteg kialakulása.