Bemutatkozik az Intellio ORIO kamera család új ILD-316 sorozata

 

Örömmel mutatjuk be Önöknek az Intellio ORIO kameracsalád februártól előrendelhető, márciustól pedig már elérhető új, ILD-316 sorozatának tagjait, melyek az ILD-315 sorozatot váltják fel.

Az ILD-316E jelű boxkamera a Visus sorozathoz hasonló, fehér színű kameraházba került, így a kamerák megjelenése egységesebbé vált, közös térben történő elhelyezésük belsőépítészeti szempontból sem okozhat problémát. Az ILD-316E-BL-IR csőkamerát alapjaiban áttervezték és ez a kamera is a Visus sorozatból már jól ismert kameraházba került.
Műszaki paraméterek terén a legfontosabb újítás, hogy a kamerák még a korábbiaknál is stabilabbak, üzembiztosabbak. Az új fejlesztés eredményeként, az ILD-316E-MVD-IR kamera képfrissítési sebessége is jelentősen növekedett.

Az Intellio fedélzeti intelligenciával rendelkező kamerák megújulása mellett,  az IVS3 videómenedzsment szoftver is újabb verzió kiadásához érkezett. Az IVS3 3.2 verzióban a megfigyelési hatékonyságot lényegesen növelő funkciók mellett, a rendszer stabilitás további növelése volt a legfontosabb szempont, de az Onvif protokollon illeszkedő kamerák regisztrálása is gördülékenyebbé vált.

Az Intellio egyedülálló megoldása a PTZ kamerák esetében a preset pozíciók alapján történő visszajátszás illetve az Intellio Viewer program, amely az exportált videók lejátszás közbeni nagyítását teszi lehetővé és nagymértékben megkönnyíti a biztonsági személyzet feladatát az események visszakeresésének esetén.

A megvalósulási dokumentáció gyors és pontos elkészítéséhez segítséget nyújt az automatikus dokumentáció készítő modul, amely az üzemeltetők munkáját könnyíti meg a továbbiakban. További hasznos funkció a rendszer mindennapi kezelésében a kamera nevek gyorskeresése, mellyel egy nagyobb rendszerben is könnyen megtalálhatók a kívánt kamerák, ezáltal a rendszert beüzemelő mérnökök hasznos segítsége lehet több, azonos kamera egyszerre történő beállítása esetén.
Fontosnak tartjuk az IVS3 programcsomaghoz tartozó dokumentáció bővülését is megemlíteni, melyben az új funkciók leírása mellett a gyakran felmerült technikai kérdésekre is választ találhat.

A minden eddiginél könnyebben átlátható csomagoknak köszönhetően mostantól mindenki megtalálja a számára ideális összeállítást, így új ügyfeleink is azonnal megtapasztalhatják a rendszerünk által nyújtott előnyöket. Az újdonságok között szerepel az IVS3-BASIC INGYENES alapcsomag is!

A megújulás jegyében árlistánkat is aktualizáltuk! Lépjen velünk kapcsolatba a sales@ipct.hu e-mail címükön, ismerje meg az Intellio új termékeit, fedezze fel az IVS3 videómenedzsment szoftver megújult licenszcsomagjait!