Airlive kamerarendszerek a kiskereskedelemben

Airlive kamerarendszerek a kiskereskedelemben

Az AirLive megfizethető és könnyen telepíthető IP kamerákkal képviseli magát a magyarországi piacon. Már kiskereskedelmi üzlethelységek védelmére is kínál kameracsomag megoldásokat.

A kiskereskedelem évente hatalmas összegű kárt szenved rablás, lopás és a munkavállalói lopás következményeként, erre jelenthetnek megoldást az IP videó megfigyelő kamerarendszerek.
Az AirLive az egyik legjobb a hálózat alapú felügyeleti megoldások bevezetése  terén.

Az üzletekbe javasolt eszközök központi eleme  lehet egy FishEye kamera, amely 360 ° panoráma képet készít, aminek köszönhetően beláthatóvá válik a teljes terület. Egy kamera akár három kamerát (nem halszem optikás IP kamera) is kiválthat. Természetesen, ha több kamerára van szükség a nehezen figyelhető területeken, választható még néhány kamera a 720P sorozatból. Az Airlive CU-720PIR az éjjel látó HD mini kamera PIR mozgásérzékeléssel, MD-720 mini dóm kamera, vagy a DM-720 éjjel látó dóm kamera és nem utolsó sorban a BU-720 cső kamera is kiváló lehet.

Az Airlive 720 termékcsalád mindegyik tagját felszerelték Clear Motion technológiával, így minimálisra csökken a mozgás által okozott elmosódás. Az Airlive kamerákhoz természetesen jár egy ingyenes szoftver is a felvételek és a beállítások kezelésére, illetve Campro Mobile néven egy mobil alkalmazás, aminek a segítségével bármikor megtekinthetjük az üzlethelységben történő eseményeket.

Tekintse meg Airlive IP kamera csomagjainkat!