A VIVOTEK egyesíti erejét a Sony adattárolási megoldásával

A VIVOTEK bejelentette, hogy mostantól H.265, 5 megapixeles kamerái a Sony adattárolási megoldásával (Sony Edge Storage Solution) egészülnek ki. Ez az együttműködés még megbízhatóbb IP felügyeleti rendszer elérését teszi lehetővé hálózati kimaradás esetén és jelzi a microSD kártya aktuális karbantartási követelményeit.

A VIVOTEK 5 megapixeles H.265-ös kamerái támogatják a Sony Edge Storage azonnali mentés funkcióját, ami lehetővé teszi a rögzített felvételek biztonságos tárolását a Sony microSD kártyáján abban a pillanatban, ahogy hálózati leállást érzékel. Miután helyreállt a kapcsolat a kártyán tárolt felvételek automatikusan szinkronizálódnak a rögzítő rendszerrel.

Tovább növeli ezen kamerák felhasználóbarát jellegét az Edge Storage karbantartási értesítés funkciója, amely, ha bármilyen hibát érzékel az SD kártyán, megjeleníti a kamera web felületén a vonatkozó információkat, ugyanitt tájékoztat a felhasználható tartalék blokkokról valamint a kártya várható élettartamáról. Az információk továbbíthatóak e-mailen, mobiltelefonnal vagy egy riasztási kimenettel. A megerősített platform által a felhasználók biztonságban tudhatják adataikat és vállalkozásukat egyaránt.

A Sony microSD kártyák és Vivotek kamerák együttműködéséről még többet olvashat a www.sony.net/ipcamsd/ vagy a www.vivotek.com oldalakon.