Vivotek a szálloda biztonságáért

A Beks Kft., az IP Cam Technologies Kft. egyik legjelentősebb rendszerintegrátor partnere Kelet-Magyarországon, akikkel sok kisebb-nagyobb projektben sikerült eredményesen együttműködnünk az utóbbi években.

Jelenleg egy folyamatban lévő projektet emelnénk ki, amivel szeretnénk megmutatni partnereinknek, hogy számíthatnak ránk ilyen megoldások kapcsán is.

A négycsillagos Aquaticum Debrecen Termál- és Wellness Hotel**** az ország első természetvédelmi területén, Debrecen pihenőövezetében, a Nagyerdő szívében helyezkedik el. A szálloda az Aquaticum Gyógy- és Fürdőközpontban található, ahol termálfürdő, strand, fedett mediterrán élményfürdő is helyet kapott. A vendégek biztonsága és a magas szakmai hozzáértés nagyon fontos a Hotel vezetésének, ezért is kérték fel a helyi cégek közül a Beks Kft. a telepítésre és integrálásra.

A rendszer tervezése során fontos szempont volt a gyors szerelhetőség, a kompakt méret és az esztétikus megjelenés. Hosszú tesztsorozat után a legalkalmasabbnak a Vivotek FD8136 kamera bizonyult a szálloda biztonságának megteremtéséhez.

1 Megapixeles felbontása, kompakt mérete, diszkrét megjelenése és PoE tápellátása teszi igazán alkalmassá a folyosók és a szoba előterek megfigyelésére. A projekt során több mint száz kamera kerül elhelyezésre a Hotel területén. A kamerák képeit Luxriot VMS szoftver segítségével tárolják.

Ezzel a párosítással már több partnerünk sikeresen telepített megfigyelő rendszereket. A Vivotek kamerái és a Luxriot megfigyelő szoftverei tökéletesen alkalmazhatók kül- és belterületi megfigyeléshez, bármilyen körülmények között.

Kíváncsian várjuk a projekt befejezését, hogy beszámolhassunk a végeredményről is.