A Vivotek teljes jogú tagja lett az ONVIF szabványt alkalmazó gyártók táborának

A Vivotek teljes jogú tagja lett az ONVIF szabványt alkalmazó gyártók táborának

A Vivotek örömmel jelentette be, hogy hivatalosan is felvették, mint teljes jogú tagot az ONVIF szabványt alkalmazó gyártók körébe, így részt vehet a globális nyílt szabványú hálózati videó megfigyelő eszközök fejlesztéseiben.

Az ONVIF szabványt 2008-ban hozták létre, hogy biztosítsák a kommunikációt az interoperabilitás hálózaton alapuló biztonsági eszközök között. Jelenleg 468 tagja van a csoportnak, 21 teljes jogú, 20 közreműködő és 427 felhasználói jogokkal rendelkező. Ennek a nyílt szabványnak köszönhetően az IP alapú biztonsági termékeket gyártó vállalatok képesek ONVIF kompatibilis és interoperábilis eszközöket gyártani, amely az integrációt és kiépítést gyorsabbá, egyszerűbbé, a rendszerek bővítését pedig rugalmasabbá teszi.

Steve Ma, a Vivotek ügyvezető alelnöke így nyilatkozott: "A Vivotek az elmúlt évtizedben elkötelezte magát amellett, hogy a globális partnerek és ügyfelek szerteágazó igényeit az iparág vezető és a magas minőségű termékeivel szolgálja ki. A nyílt szabványok alkalmazásával, mint például az ONVIF, a Vivotek IP alapú felügyeleti termékeinek népszerűsége egyre nő. A Vivotek kérte a teljes jogú tagságot az ONVIF „családba”. Ezek után több fejlesztő és munkacsoport is találkozott az ONVIF szervezetének különböző részlegeivel, az ONVIF szabványú eszközök dinamikus fejlesztésének érdekében.”