A Vivotek elnyerte a „Camera Excellence Award” díjat

A Vivotek elnyerte a „Camera Excellence Award” díjat

A 2014. március 19. és 21. között megrendezett biztonságtechnikai kiállításon sorozatban a negyedik díját vehette át a Vivotek. A „Camera Excellence Award” díjat új 1.3 Megapixeles IP csőkamerájával (IP8355EH) érdemelte ki. A kamera egy sor egyedi funkcióval és fejlesztéssel rendelkezik, mint például a WDR Pro II, 3D zajszűrés, P-írisz, intelligens IR és az intelligens fókusz.

Évek óta ez a megmérettetés az egyik fénypontja a Secutech kiállításnak Taiwan-on. 2014-ben a kamera videó minősége, a színtelítettség, a gyenge fényviszonyok melletti teljesítmény, a zársebesség és a HD minőségű felvételkészítés összessége alapján hirdettek győztest.

A győztes kameráról

A Vivotek IP8355EH csőkamera egy professzionális kültéri hálózati kamera. Az 1,3 megapixeles CMOS érzékelő, 1280x1024 felbontású videókat készít 30 kép/másodperc sebességgel. A WDR Pro II segítségével hihetetlenül érzékeny, részletgazdagabb képalkotásra képes még olyan helyeken is, ahol intenzív háttérvilágítás dominál. Kombinált 3D zajszűrő technológiának köszönhetően a felhasználó a gyenge fényviszonyok mellett is jól beazonosítható tárgyakat, személyeket észlelhet.

Persze az IP8335EH kamerába szerelt P- íriszről sem szabad megfeledkezni, ami motorosan szabályozza az írisz nyitását, így a kiváló élesség és a mélységélesség csak tovább javítja a kép minőségét. Továbbá - a Smart Focus rendszernek hála - a távoli fókusz nyitás sem akadály már.

Steve Ma, a VIVOTEK ügyvezető alelnöke így nyilatkozott : "Szeretnénk köszönetet mondani a Messe Frankfurt New Era Business Media Ltd.-nek és a tisztelt bíráknak a folyamatos támogatásért. A VIVOTEK még több időt fog szentelni a kutatásra, hogy minél magasabb minőségű termékeket és kiváló felügyeleti megoldásokat hozhasson létre.”