A Vivotek lett a 19. a biztonságtechnikai cégek rangsorában

A Vivotek újabb elismerést kapott, hiszen több hellyel előre ugorva foglalja el a 19. pozíciót az 50 legjobb biztonságtechnikai cég rangsorában.

A nemzetközi listát a Messe Frankfurt New Era Business Media Kft. állította össze. Fontos szempont volt a rangsorolásban a saját fejlesztésű termékek, márkák és megoldások sikeressége, alkalmazhatósága a biztonságtechnikai iparágban.

A The World’s Top 50 Security Brands lista az utóbbi évtizedekben már széles körben elismert a biztonsági ipar szereplői között. A rangsorok összehasonlításával határozhatjuk  meg  az egyes termékek értékesítési és a pénzügyi teljesítményét a vállalatoknál. Annak ellenére, hogy egyre intenzívebb a piaci verseny és különböző gazdasági feltételek  gyakorolnak hatást a piacra, a Vivotek megtartotta a 20,7%-os árbevétel-növekedés ütemét, ezzel világviszonylatban felülmúlva 31 vállalatot. Figyelemre méltó, hogy a Vivotek az egyetlen tajvani cég az első 20 vállalat között.

A 2000-ben alapított Vivotek fokozatosan fejlődő márka a hálózati videó megfigyelő rendszerek területén. Köszönhetően a kialakított átfogó értékesítési hálózatának már több mint 80 országban képviselteti magát. A folyamatos és erős növekedés révén a VIVOTEK 2006 óta szerepel a The World’s Top 50 Security Brands listáján.

Owen Chen, a  Vivotek elnöke így nyilatkozott:  " A megalakulás óta eltelt 12 évben a  Vivotek szilárdan elkötelezett a kutatás és fejlesztés iránt.  Megvalósította az egyenletes fejlődés, az új innováció és dinamikus értékesítési csatornák révén a két számjegyű növekedést. A jövőben is töretlenül folytatják munkájukat a mérnökeink, kereskedőink a céljaink megvalósításának érdekében.”