VIVOTEK FD8131 – Beltéri megfigyelő kamera

Az eszköz egy 1 megapixeles érzékelővel ellátott, így a kiváló minőségű képeken egészen kicsi részletek is jól láthatóak az 1280x800 felbontásnak és 30 fps-nek köszönhetően.

Ezen kívül a FD8131-at Vari-fokális objektívvel szerelték fel, amely biztosítja a felhasználók számára azt a szabadságot, hogy a látómezőt a felhasználói igényeknek és a működési környezetnek megfelelően állítsák be.

"A VIVOTEK felismeri a piaci igényeket” -nyilatkozta William Ku, a VIVOTEK Termékfejlesztési igazgatója és hozzátette: "A kompakt készülék, akár dekorációként is illeszkedik a belső környezethez, ideális megoldás beltéri alkalmazásokhoz."

A VIVOTEK termékek többsége, beleértve a FD8131-at is támogatja a H.264 ipari szabványú tömörítési technológiát, amely csökkenti a fájl méretét, ezáltal csökkentve a hálózati sávszélességet. A MPEG-4 és MJPEG kompatibilitásnak köszönhetően a mozgóképek rendkívül sokféle alkalmazás számára felhasználhatóak. A videófolyamok egyedileg konfigurálhatóak, annak érdekében, hogy eleget tegyenek a legkülönfélébb elvárásoknak. Mindezek segítségével tovább csökkenthető a sávszélesség, és a tárhelyigény. A felhasználók így több videófolyamatot képesek egyszerre fogadni különböző felbontásban, képfrissítéssel és képminőség mellett különböző platformokon.

VIVOTEK FD8131 több hasznos tulajdonsággal is rendelkezik, mint például a szabotázs felismerés, MicroSD / SDHC kártyahely, 802.3af kompatibilis PoE.

Nem utolsó sorban megemlítendő, hogy a kamera az ingyenes Vivotek ST-7501 32-csatornás rögzítő szoftverrel is kompatibilis.

„Ku szerint” az FD8131 kiválóan alkalmazható nagyobb légterekben is, mint pl. bankok, irodák és hipermarketek.

VIVOTEK FD8131 2012. júliusától már megvásárolható, a vandálbiztos FD8131V kivitel pedig augusztustól megrendelhető.