Mobil rögzítők a DIGIEVER termékpalettáján


Megjelentek a DIGIEVER portfólióban az egy vagy két merevlemezt fogadó mobilhálózati rögzítők. Az eszközöket nagy teljesítményű processzorral vértezték fel, amely lehetővé teszi a több IP kamerával rendelkező mobil megfigyelő rendszerek kiépítését. A rögzítők 5-36 csatorna között licencelhetők, ezzel biztosítva a járműveken elhelyezett kamerák számának folyamatos bővíthetőségét.

A mobil megfigyelés új dimenzióját vetíti elénk a 4K Ultra HD (8MP) minőségű képek megtekintésének támogatása továbbá távoli webes monitorozás esetén a több megapixeles felvételek közötti intelligens keresés funkció.
 


A már megszokott DIGIEVER intelligens keresési funkciók természetesen a mobil eszközökben is integrálásra kerültek, így ezekkel is megbízhatóan kereshet mozgásra, otthagyott vagy elveszett tárgyra, kamera letakarásra vagy éppen a fókusz elállításra.

Az intelligens funkciók nem csak a visszajátszásban mutatkoznak meg, hanem a rögzítésben is. A DIGIEVER biztosítja felhasználói számára a frame szám, a tömörítés, a felbontás valamint a kamera streamek szabad beállítását különböző körülményekhez, a rendelkezésre álló sávszélesség minél nagyobb kihasználása érdekében.

Az eszközökhöz opcionálisan kaphatóak járművekbe szerelhető kiegészítők, mint a GPS, 3G/4G, WiFi antenna és PoE modul, melyek segítségével a központi megfigyelő állomáson alkalmazott CMS szoftverrel nyomon követhetőek a járművek és felügyelhetőek az események.