Az AirLive új nagy látószögű halszemoptikás IP kamerája: az FE-200CU

Az AirLive új nagy látószögű halszemoptikás IP kamerája: az FE-200CU

Az AirLive bemutatta az FE-200CU kültéri 2 megapixeles hálózati kameráját. A kamera, a széles látószögű halszemoptikájának köszönhetően, a mennyezetre szerelve 360°-os panoráma képet ad, míg falra szerelve 180 °-os látószögű képét kaphatunk. Ezen adottságai ideálissá teszik többek között széles csarnokok, nagy irodák, valamint parkolóházak megfigyelésére. Az AirLive FE-200CU három hagyományos IP kamerát helyettesíthet. Falra vagy mennyezetre szerelhetősége pedig tovább növeli alkalmazásának lehetőségeit.

A kamera 2 megapixeles (1600x1200 pixel) maximális felbontással rendelkezik. Képes a halszemoptikás nézetet normál nézetté átalakítani. Különböző megjelenítési formákat is támogat. Normál nézetben az ePTZ funkció lehetővé teszi, hogy egy egérkattintással változtathassunk a nézeten. Az AirLive FE-200CU IR szűrője segítségével alkalmazkodik a környezeti fényviszonyokhoz.

A könnyű telepíthetőség érdekében a kamera tápellátása Ethernet kábelen keresztül történik (standard PoE 802.3af), a helyi rögzítésről MicroSD kártya hely gondoskodik. A beépített hangszóró és a mikrofon segítségével képes kétirányú kommunikációra. Ráadásul az AirLive CamPro Express 64 szoftverrel a felhasználó egyszerre több élő képet is megtekinthet és rögzíthet ugyanabban az időben.

A Campro Professional-nek (az AirLive intelligens videó megfigyelő, felvevő szoftverének) köszönhetően továbbá akár 64 csatlakoztatott eszköz nyomon követésére, adatainak tárolására képes egyszerre. A kamerák szabotázs elleni védelme érdekében a felhasználó visszajelzést kap, ha változtatnak a kamera irányán, pozícióján vagy letakarják a lencsét.

A közel 20 éves tapasztalatnak köszönhetően az Airlive kiváló minőséget képviseli az IP kamerák területén, az új kamera ezt a tényt tovább erősíti. Vonzó árának, könnyű szerelhetőségének köszönhetően segítségével rövid idő alatt, fejlett, hatékonyan működő felügyeleti rendszert építhetünk ki.