A közös munka gyümölcse - a mi 2013-unk

Hihetetlen 12 hónapot tudhatunk magunk mögött. Legnagyobb örömünkre kiváló eredménnyel zárhatjuk a 2013-as évet. Számos tapasztalattal, élménnyel, jó partneri kapcsolattal és sikertörténettel lehetünk gazdagabbak.

Az év első jelentős eseménye számunkra a 2013. február 12-én Budapesten megrendezett Tudásbázis elnevezésű szakmai napunk volt.  A családias hangulatú rendezvényen új és régi partnereink egyaránt képviseltették magukat. A nap folyamán vendégelőadókat is köszönthettünk köreinkben, a Luxriuot VMS szoftverfejlesztő céget és a Sigmoid rendszámfelismerő rendszert fejlesztő magyar vállalkozást.  Szakmai bemutatók, kellemes beszélgetések és finom ételek adtak keretet ennek a napnak. A csupa pozitív visszajelzés arra biztatott minket, hogy hagyományt teremtsünk a Tudásbázisból.

A szakmai napot követően még nagyobb lendülettel folytattuk a munkánkat. Rengeteg projekt és pályázati felkérést kaptunk viszonteladóinktól, akik aktívan tevékenykedtek mind a magán szférában, mind az államigazgatásban. Munkájuknak köszönhetően számos közterület fejlesztés, üzem helyiség, raktár, irodaház, telephely megfigyelésének megvalósítása várt ránk.

Annak érdekében pedig, hogy viszonteladóinkat a legújabb technológiával, mindig naprakész tudással támogathassuk, időt szakítottunk arra is, hogy nemzetközi kiállításokon megismerjük az aktuális piaci trendeket és az új fejlesztéseket. Számos ilyen rendezvény, többek között az IFSEC látogatása után első kézből adhattuk partnereink kezébe gyártóink újdonságait tesztelésre. Mindemellett arra törekedtünk, hogy hírleveleink által partnereink ne csak a kereskedelmi akciókról értesüljenek, hanem minél több hasznos információval lássuk el őket a legújabb termékekről és a biztonságtechnikai piaciról.

Júniusban meghívást kaptunk a Mile Kft. ügyféltalálkozójára, ahol nagy örömünkre személyesen is megismerhettük partnereiket. Lehetőségünk nyílt így közvetlenül és azonnal válaszolni a felmerülő kérdésekre és problémára szabott megoldásokat javasolni. Az esemény által számos új kapcsolattal és projekttel gazdagodtunk. Ezt követték júliusban a Nemzeti Dohányboltok védelmének megvalósítását célzó fejlesztések sikerei, majd az ősz derekán az egyik legkiemelkedőbb projektünk megvalósulása.

Partnerünk a New Line Technologies nyerte el a szegedi trolibuszok kamerarendszerének kivitelezését. A Vivotek delegációja személyesen gratulált nekik.  A nemzetközi sajtó hetekig, különböző szakmai fórumokon példaértékűként emlegette nem csak technológiai szemszögből, hanem viszonteladó és disztribútor kiemelkedően jó kapcsolataként is a projektet.

Nézzük számokban is a 2013-as évünket!

  • több mint 1.000 db eladott Vivotek kamera
  • több 1000 db eladott Qihan, Airlive, Luxriot, Digiever termék és egyéb termék
  • több mint 5.000 db ajánlat
  • több mint 30.000 km megtett út a partnereinkhez

A legfontosabb azonban a több száz elégedett partner és még több végfelhasználó, akik számára a szakmai hozzáértés és a partnercentrikus hozzáállás egybe forrt az IP Cam Technologies Kft. nevével.

S még annyi mindent tartogatunk az elkövetkező évre, amit érdemes várni! Új partner program, gyártói demó eszközök, újabb Tudásbázis rendezvény, folyamatosan bővülő raktárkészlet.

Ezek után mi mást kívánhatnák, mint áldott, örömteli Ünnepeket és újabb sikerekben gazdag évet mindenkinek.